Onze waarden

Reijbroek Bouwservice creëert waarde voor klanten, werknemers en bouwpartners door vakmanschap en kennis tijdens alle stadia van het bouwproces samen te brengen, met als doel een duurzaam gebouwde omgeving.  

Beautiful suburban home against blue sky

Elk project onderschrijft onze hang naar kwaliteit en perfectionisme. Wij streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit, binnen het geplande budget en tijdsbestek en zonder onze waarden uit het oog te verliezen: betrouwbaarheid, flexibiliteit, service, duurzaamheid en veiligheid.

Reijbroek Bouwservice streeft er altijd naar de verwachtingen van onze opdrachtgevers en ketenpartners te overtreffen. Daarnaast nemen we onze verantwoordelijkheid voor toekomstige generaties met betrekking tot klimaat en materiaalgebruik. We zijn voortdurend aan het innoveren en op zoek naar duurzame oplossingen.

Door ervaring en vakmanschap in alle aspecten van bouw en onderhoud speelt Reijbroek Bouwservice in op de toenemende vraag naar multidisciplinair werken gedurende de gehele levenscyclus van bouwprojecten.

Reijbroek Bouwservice voert haar werkzaamheden uit in overeenstemming met de geldende ethische, professionele en juridische normen. Wij vinden corruptie, omkoping en concurrentievervalsing onaanvaardbaar.