Onderhoud

Tijdig en vakkundig uitgevoerd onderhoud zorgt dat woningen, appartementen en bedrijfsgebouwen in een goede conditie blijven, hun waarde behouden en u verzekerd bent van een lange levensduur.Het metselwerk, maar ook goten, kozijnen en overige betimmeringen moeten tijdig geïnspecteerd en zo nodig vervangen worden. Reijbroek Bouwservice is voor particuliere opdrachtgevers, woningcorporaties en vastgoedbeheerders dé partner op het terrein van onderhoud: zowel voor inspectie en advies, als het uitvoeren van onderhoudswerk.

Goed onderhoud vertraagt veroudering, maar kan niet voorkomen dat een gebouw achteruit gaat in kwaliteit. Het weer, stoffen in de lucht en het gebruik maken dat een keer groot onderhoud nodig is. In dat geval wordt van een renovatie gesproken. Een renovatie kan ook worden ingegeven door fouten in de constructie, verkeerde renovaties in het verleden of door achterstallig onderhoud.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie over onderhoud of wilt u geheel vrijblijvend gebruik maken van onze kennis en ervaring tijdens een eerste gesprek?