Duurzaamheid

Reijbroek Bouwservice neemt haar verantwoordelijkheid op het genied van milieu, klimaatbeheersing en duurzaamheid. Wij zijn voortdurend aan het innoveren en op zoek naar duurzame oplossingen. Wij streven ernaar economische, milieu- en gezondheidsoverwegingen optimaal samen te brengen. 
Binnen mogelijkheden en budget kiezen we voor de toepassing van bijvoorbeeld hernieuwbare materialen met een langere levensduur en energiezuinige installaties.

Duurzaam bouwen en verbouwen betekent voor ons niet alleen oog hebben voor het milieu, maar ook voor de gezondheid van de bewoners of gebruikers. Denk bijvoorbeeld aan goede ventilatie ter bestrijding van schimmels of schadelijke stoffen.

Duurzaam (ver)bouwen loont. Voor toekomstige generaties. Voor het milieu. Voor de opdrachtgever in de vorm van gezondheid, besparing op de energiekosten en een verlengde levensduur van het object.  Veel energiebesparende en duurzame toepassingen worden door de Rijksoverheid ondersteund met subsidies of belastingaftrek.  Particulieren kunnen hier meer informatie vinden. Voor ondernemers, kijk op de website van RVO.

Wij zorgen voor een passende duurzame oplossing die past binnen het gestelde budget en die voldoet aan de vereiste kwaliteit. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.